michoa Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ośka do odśnieżania średnia opcja :D wiadomo jak się nie ma kasy to się cuduje, ja odśnieżałem mxer 150 (tajwańczyk 8KM automat ) z łańcuchami na kołach i jakoś pchał śnieg , ale lepszy byłby 4x4 a kolega ma kasę.... pozatym przy czillautowych wycieczkach przeprawówka jest niebo wygodniejsza , ośka służy tylko do zapie**alania do turystyki lipa.... może kodiak 400 ?? starszy quad skrzynia w półautomacie (biegi bez sprzęgła ) jest 4x4 dosyć spory i twardy z tym że ciężko o egzemplarze z homologacją Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Raptor odpada chcę coś przeprawowego. Zdecydowałem się na Gryźlaka 700 chociaż oglądam też Camanka. Podniosłem budżet o 10 tyś niestety żeby coś kupić sensownego co się sypać nie będzie trzeba zapłacić. Poszukiwania dalej w toku myślę, że do kwietnia powinienem coś wytargać. Napisałem list do Mikołaja. Po cichu liczę, że list dotarł i pod choinkę dostanę quada w końcu przez cały rok byłem grzeczny. Edytowane 20 Grudnia 2013 przez volumax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi