rahowa3 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Cześć,jestem w trakcie remontu swojego GPZ-a i utknąłem podczas składania przy elektryce .Poprzedni właściciel strasznie namotał w przewodach a z serwisówki nic konkretnego nie wynika.Jestem z warszawy i szukam kogoś z okolic kto ujeżdża GPZ 900R 88r.Może na podstawie jakiegoś uruchomionego motocykla da rade poskładać do kupy mojego sprzęta. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Wprawdzie z Warszawy nie jestem ale przez pięć lat śmigałem GPz 900r z 86 roku, może coś mógłbym poradzić. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selewon Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 tez kiedys mialem sprzet ale poza ksiazka serwisowa nic mi nie zostalo. uklad elektryczny jest tam dokladnie pokazany moze to w czyms pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi