asdms Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam, w lc4 znikła iskra. Z moich obserwacji wynika, że padły cewki (nie wiem jak dokładnie się nazywa, szwedzki wynalazek). Chciałbym zapytać czy można to gdzieś w Polsce zregenerować, nowe kosztują ponad 1100 zł. A tak na marginesie może ktoś ma do odsprzedania, albo jakiś znajomy. Już jedną na allegro kupiłem...... zapłaciłem kilka stówek, koleś przysłał niesprawną (mierzone miernikiem, opór niezgodny z servisówką. Motor nie pali, a na innej od strzału) i nie odbiera telefonu http://moto.allegro.pl/item1014127729_czuj...40_620_600.html radzę się trzymać z daleka od kolesia pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zeby dostac jakakolwiek odpowiedz trzeba wiedzie o czym mowisz. Nie wiesz jak to nazwac to daj zdjecie ( link ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi