majus Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Czy jest ktoś z forumowiczów posiadających ten moto z okolic śląska (konkretnie ja z Myszkowa)?? mam problem ze swoją magną, a "mechanik" się poddał bo jego zdaniem trzeba by wymienić gaźniki, moduł i nie wiadomo co jeszcze :banghead: . Przyczyna :nie wkręca się na obroty powyżej 5000, zaczyna przerywać i nie ciągnie (brak mocy) jakby nie dostawał paliwa albo nie spalał, próby z ssaniem nic nie wniosły, tak samo, gaźniki czyszczone , regulowane, fajki i przewody wymienione, filtr paliwa i powietrza też, może niezbyt rzeczowo piszę tak więc prosze o konkretniejsze pytania jeżeli się kto czuje na siłach pomóc. Sezonik już a ja w lesie :evil: zamiast pomalu :crossy: stoję w garażu i nawet nie pucuje sprzęta. jeśli ktoś posiada taką HONDĘ VF 750 Z LAT 80' PROSZĘ O KONTAKT na tel 501 606 963 , może dało by radę podpiąć moduł i sprawdzić czy wina jest po jego stronie Proszę o pomoc pozdro wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papamoto Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 kolego jeszcze impulsatory sprawdzto tez sie potrafi zepsuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Kolego, spojrz na date tego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi