mobius Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 witam, może ktoś używa oxtar track, bardzo bym prosił o opinie, lub sugestie na jakieś turystyki do 500-600 stówek. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Miałem model podobny do tych, też z gore texem. http://moto.allegro.pl/item1004938068_buty...3_gore_tex.html I niestety muszę powiedzieć, że to straszny szmelc! :banghead: Wyglądały ładnie i nawet były wygodne, ale niestety nie były zrobione z prawdziwej skóry, tylko z jakiegoś syntetycznego gówna. Przy bardzo małym szlifie (nawt nie uszkodziłem kurtki czy kasku) buty rozleciały się w drobny mak :icon_evil: Wracałem do domu z palcami spóp na wierzchu. W momencie zakupu miałem już spakowane FORMA TOUR BLACK i niestety dałem się namówić na to badziewie, przy okazji wydając całego zaskórniaka bo różnica w cenie to było coś ok 250 zł. A kumpel męczy FORMĘ już dwa lata i ciągle trzymają się świetnie. Teraz jeżdżę w SIDI JUNGLE TEPOR i są w miarę ok, ale następne będą DAINESE :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi