VituPL Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Muszę się zgodzić, ale że jestem bardzo praktyczny wolałem to CB o 11lat młodsze od zaproponowanej mi w tej samej cenie wirażki 750, mimo iż wirażka była wyraźnie bardziej zadbana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jjacks Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 No nie ukrywam że FZRa najlepiej się czuję w przedziale 9-10k :D Zaproponowałem ją widząc aukcje, które podałeś w 1szym poście (ZZR, GSXF). Jeździłem na obu i moja jest o wiele bardziej poręczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo_Krk Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) No ja nie jeździłem na FZR, z tych to tylko na CBR i mam wrażenie że jest bardziej sportowo-turystyczna, niż sportowa (w stosunku do FZR). Ale doświadczeniem tego nie potwierdzę, tylko wrażeniem :biggrin: Do Reszowa na testy trochę daleko, a w tamtym rejonie w najbliższym czasie nie będę :( Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez Wojo_Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyjo Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 A o czymś takim nie myślałeś: http://forum.motocyklistow.pl/Sprzedam-Hon...0K-t130582.html Jak byś był zainteresowany udzielę wszelkich odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi