Gość Gaba Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Honda CR 125 rok 1996. Mam jakis luz na styku ramy motocykla z kierownica. Ujawnia sie to glownie przy hamowaniu przednim hamulcem. Jakie sa tego przyczyny? Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 musisz wymienić łożysko na glówce ramy albo poprostu dokręcić je i finał ten temt był już kiedyś jak to sie robi i tym podobne :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Łozysko , a raczej ŁOZYSKA. Jeszcze nie widziałem głowki ramy z jednym łozyskiem :clap: Czepiam sie....wiem :mrgreen: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 W praktyce dokręcanie na mało się zdaje, bo przy opisywanych objawach bieżnie są już wyrobione i po dokręceniu kieronice będzie się blokować - tak najczęsicje jest w praktyce. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Avalon i słusznie sie czepiasz :) małe przejęzyczenie hehmasz dobre oko :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gaba Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Dzieki za rady. Sprobuje cos dzisiaj zadzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi