marec125 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Oto problem: po odpaleniu motocykla kontrolka pompy paliwowej gaśnie (prawidłowo) po czym po chwili zapala sie ponownie ( jakby spadały obroty), pali się ok 5 sekund po czym gasnie i już wszystko jest ok. W poprzedni sezonie nie miałem takich objawów i nie mam pojęcia co sie dzieje; proszę o pomoc-radę! (przebieg HD to 11000 mil). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwla42 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Hej!! W ECM pojawił się błąd historyczny. Musisz go zdiagnozować i wykasować. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Potwierdzam. Na PW wysłałem Ci tabelę z opisem i kodami błędów- może coś jeszcze wyskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi