adam_amigo Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 To szok :icon_eek: To miejsce zawsze kojarzyło mi się offroadowym klimatem :) Ciekawe, czy tunel będzie dalej zalewać :icon_razz: Tam byl nie off-road ale sprzet wspinaczkowy potrzebny. Gduby nie mocne rece i amortyzator skretu...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawi Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 No niedziela już tuż tuż, jaka decyzja co do miejsca spotkania zostaje Statoli tam gdzie MC? O której? Przydało by się to jakoś dograć... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 może tak 10.00 ?? Statoil z MC na powstańców :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawi Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 mi pasuje, oby tylko nie lało bo po poniedziałkowej wycieczce do Mrągowa jeszcze ciuchy mi schną... niech i inni się wypowiedzą :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logan1977 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 10 w niedzielę na statoilu. Postaram się być punktualnie. Dałem znać jeszcze kilku osobom, powinno zatem pojawić się jeszcze kilka sprzętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 wbijam bankowo, oby pogoda dopisała :) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Zdjęcia :) http://picasaweb.google.com/artur.tkaczyk/...waNiedzielaZBP# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 fajna impreza, miałem nadzieje wygrać konkurs na najgłośniejszy motocykl, a tu ''tylko'' 121 db :) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 http://picasaweb.google.com/temonuv/BP# Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 fajna impreza, miałem nadzieje wygrać konkurs na najgłośniejszy motocykl, a tu ''tylko'' 121 db :) Wiedziałem, że jakaś znajoma ta TTR'a :D Ale ładnie gadała, ten zapach przypalonego nagaru z tłoka niepowtarzalny :icon_twisted: Imprezka fajna, troche inna niż w zeszłym roku ale poziom podobny. Lepiej pomyślane miejsce pokazów. Lepsza pogoda, chmury trochę straszyły ale przynajmniej nie trzeba było robić "skośnookiego". ElViajero - Uchwyciłeś mój motocykl z lepszego profilu....bez dziury :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 niemal każdy mi mówi, że z tym wydechem sie zajebiście zgrywa, dla niektórych może troche za głośna ale w trasy nie jeżdże a do smigania po miescie i okolicy jest akurat ;] Trochę mnie zaniepokoił ten kłęb czarnego dymu w pewnym momencie, wiesz od czego to moze głównie zależec ? Bo chyba nie jest to normalne :) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wg mnie słabo Ci przepalał na maksymalnych obrotach i duże ilości bnezyny puszczały czarnego bąka razem z nagarem. Z jednej strony oczyściłeś sobie wydech, z drugiej własnie masz problem ze spalaniem :cool: Albo gaźnik daje za dużo wahy (nie wiem czy to kwestia membranki podciśnieniowej czy dysz albo jeszcze czego) albo zapłon czyli świeca lub gdzieś głębiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiking_S Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witajcie! Byłem i zrobiłem parę fotek: www.bikepics.com/members/wiking/moto-sunday/ www.bikepics.com/members/wiking/p3/ Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi