bart3q Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam! Trafiłem na ciekawy artykuł na onecie: klik. I tak się zastanawiam, jest ktoś na forum migający takim sprzętem? Jakie macie o nim opinie? Ciekawy jestem, a nie widziałem na forum tematu a tych motocyklach.. Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 To chyba angielski motocykl? Widziałem na żywo tylko dwa egzemplarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 To jest motocykl z Indii - szeroko omawiany zwlaszcza w tematach o motocyklach z dieslem, bo taki model tez jest dostepny. Generalnie z tego co osobiscie o nim poczytalem to uwazam ze stosunek jakosc/cena jest nieciekawy. Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 To jest motocykl z Indii - szeroko omawiany zwlaszcza w tematach o motocyklach z dieslem, bo taki model tez jest dostepny. Generalnie z tego co osobiscie o nim poczytalem to uwazam ze stosunek jakosc/cena jest nieciekawy. Pozdrawiam Jak kupisz w salonie w PL to rzeczywiście, 15-17 tysięcy zł za nowy zabytek angielskiej myśli technicznej sprzed II Wojny Światowej to ciut za dużo. Ale w Indiach toto kosztuje równowartość 3-5tys zł. Za te pieniądze ... warto pojechać do Indii, kupić, pojeździć i albo wrócić na kołach ( wersja dla twardzieli z dużą ilością wolnego czasu ), albo do kontenera ... I za jakieś 7-8tys zł plus fajna wycieczka, można będzie się cieszyć nowym zabytkiem. Z forumowiczów miał toto Dyzio z Poznania i ma Żul. Od Żula znam te szczegóły i ogóły. Generalnie moto dla specyficznej grupy odbiorców ale nawet jeździ. Trzeba pamiętać że jest "calowy" i że lubi sam się rozkręcać podczas jazdy. Poza tym ... luuuuzik ... Poznałem gościa co na takowym sprzęcie wybrał się w trasę Paryż - Delhi i z powrotem. I nie jechał najkrótszą drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi