włochatyDR Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam. Jest problem z Hondą mojego kolegi. (XL 500) Motocykl, odpala super, jednak nie chce się wkręcać na obroty, chodzi płynnie, lecz muli, nie ma mocy. Zaczęło to się od tego że kolega zaliczył glebę (ślimak :biggrin: ) Lecz po tym jeździła normalnie, bez problemowo, przyjechał do domu, umył ją, schował do garaży i dziś chcieliśmy pojeździć a Hondzia przestała się wkręcać, ma strasznego muła. Kolega wyczyścił i wyregulował gaźnik, filtr powietrza wymyty i nadal jest tak samo. Bardzo proszę o radę w imieniu kolegi. Pozdrawiam. Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez włochatyDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczu210589 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 był przypadek ze w xt600 kabelek pod bakiem po skoku sie rozpioł i chodzila i palia ale tylko na wolnych takze sprawdzcie elektryke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nik xl500 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam wszystkich to ja jestem właścicielem tej hondy. Ona się wkręca na wyższe obroty ale jakoś powoli. Normalnie idzie jeździć tyle że muli. Powyżej 5,5tys obrotów już normalnie ciągnie. Ja bym tego nie wiązał raczej z glebą bo po niej zrobiłem jeszcze około 20km i było normalnie. Raczej po tym myciu coś jej się stało. Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez nik xl500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczu210589 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 mówie sprawdz czy zadne kabelki sie nie poluzowały, a gaznik czysciłes z kazdej strony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi