jeruzalem666 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Pojawil sie problem z rozlaczaniem sie sprzegla. Przy predkosci powyzej 40 km/h czesto zacina sie sprzeglo - nie mozna nacisnac klamki, po zwolnieniu predkosci problem znika i wszystko dziala poprawnie. Na pewno nie jest to skutek zlego naciagu linki czy niesprawnej dzwigni, mam wrazenie ze cos zacina sie pod obudowa. Co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zwykle przyczyna jest wyrobiony kosz sprzeglowy, ale wowczas objaw wystepuje stale. W tym sprzecie nie podejmuije sie diagnozowac tej usterki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondodajny Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dołączę się do tematu. Ja w swojej cm 400 mam tak, że jak z 1 ruszam i wrzucam na 2 przy około 3 tys obrotów to moto lekko szarpnie. Przy inny biegach też tak mam jak nie przeciągam go. Czy to wina linki sprzęgła czy gazu? Może coś z koszem? Te moto może już tak ma. On z resztą ma krótkie bardzo przełożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Naucz sie zmieniac biegi z preloadingiem i polsprzeglem i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi