xnm Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Witamtak jak w temacie mam problem po zmianie oleju i przejechaniu ok 1000km zauwazylem ze olej smierdzi paliwem i jest go wiecej w w misce niz przy wymianie, olej jest rzadszy. Moto pracuje dobrze nie przerywa, dym z wydechow jest jak mgielka obroty tez tak jak w serwisowce, nie zamula. przegladajac forum natknalem sie na kilka topikow o podoibnym problemie tylko ze wnich pisze sie o gaznikach a ja mam wtryski. Nie mam pojecia o co chodzi dlaczego paliwo przedostaje sie do oleju pomocy z gory dzieki. Edytowane 1 Czerwca 2013 przez xnm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Lepiej ty podziel sie swoim to spróbujemy odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zacznij od sprawdzenia samych wtryskiwaczy maja pylić a nie lać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnm Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 przypuscmi ze lejaale z tego co kojarze to nadmiar paliwa szedlby w wydech a nie do oleju moge sie mylić oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie gdy wtrysk leje. Jeśli podawał by zwiększoną dawkę to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnm Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 aha to spoko bedzie trzeba luknac a moze jeszce jakies podpowiedzi jak juz bede rozbieral wieksza czesc motocykla to od razu sie sprawdzi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 no wszystko co możesz tak się zwykle robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi