Dr.Artur Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) ja wole sam z kumplami grzebac mozna sporo pieniedzy zaoszczedzic w porownaniu z serwisem Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez Dr.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ten problem wystepuje i u mnie,mam akurat rozebrany silnik,jednak po ogledzinach nie stwierdzam wizualnie zuzycie sprzegiel klowych ani zebatek,wiec nie wiem jaka jest przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Sprawdź pamiętnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 a jednak znalazla sie usterka,tuleje dwoch kol zebatych byly jez dosc wytarte,sa tam zaglebienia podobne do takich zrobionych punktakiem,po tym mozna poznac ich zuzycie.ja akurat mialem druga skrzynie na czesci,wymienilem zebatki na te w lepszym stanie i problem znikl. naprawa wymaga dobrego markowego klucza dynamometrycznego i sporo checi,bo roboty wiele,reszta jest w serwisowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi