estor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zapraszam do klubu "Mierzący Poziom Oleju Na Ciepło". Na naszych spotkaniach mierzymy poziom oleju. Na ciepło. Potem wymieniamy się ciekawymi proporczykami i dużo się pozdrawiamy. nie no to mnie rozbawiło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 seba widać, że ładnie czaisz klimat motocyklistów i za to lewa w górę! :buttrock: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Panie Adamie M. chciałem poinformować iż nie zwrócił mi nikt nigdy uwagi. Jeśli chodzi o zmniejszenie sygnatury to bardzo mi przykro ale niestety nie mogę tego zrobić ponieważ uwłacza to mojej ideologi i stała by się ona mało wyrazista. Zwrocilem ci juz raz uwage a teraz zwracam ci drugi raz i ostatni, jezeli tego nie zrobisz to z bardzo duza przykroscia bede kasowal twoje posty w mechanice. Jezeli chodzi o reszte tematu to starczy tego na razie. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi