Bandit400 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam! Posiadam Suzuki Bandit 400, rocznik '93. W trakcie dzisiejszej przejażdżki dał się usłyszeć dziwny dźwięk ( jak by huczenie ), jak wcisnąłem sprzęgło huczenie ustało ( gdy odejmowałem gaz dokładnie tak samo) huczy jedynie na 6-tym biegu, na 5-ce nic nie słychać. Według mnie to skrzynia biegów huczy. I teraz pytanie czy takie huczenie to coś poważnego? Co może być przyczyną tego dziwnego dźwięku ? Pozdrawiam! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Wyrobione tuleje kol 6 tego biegu w skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit400 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Da się z tym żyć? czy trzeba naprawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi