amdia Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam, potrzebna serwisówka triumph daytona 955i rok 2005. Znalazłem inne roczniki ale nie mogę namierzyć 2005. He, he, pomożecie ??? Nie chcę uwag, że nie umiem szukać bo może nie umiem, potrzebuję tylko manuala. pozdrawiam mechaników i biegłych serferów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdia Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam, potrzebna serwisówka triumph daytona 955i rok 2005. Znalazłem inne roczniki ale nie mogę namierzyć 2005. He, he, pomożecie ??? Nie chcę uwag, że nie umiem szukać bo może nie umiem, potrzebuję tylko manuala. pozdrawiam mechaników i biegłych serferów Mam. Temat może iść do śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 jeśli jest z netu, to bądź tak miły i podaj linkę - może się jeszcze komuś przydać... TIA jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdia Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Hi, nie net ale w potrzebie służę pomocą tym czym mam do daytony 955i 2005 r. pzdr, jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) To wrzuc na jakies darmowy serwerek i podaj line zeby ludzie widzac taki watek mogli sobie z niego skorzystac ;-) Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez Mosue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi