motomoto123 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 witam wszystkich:) niebawem mam zamiar rozpoczac przygode z jednośladem... i tu pytanie-jaką szkołe jazdy polecacie? chodzi mi o teren zagłebia, gdzies niedaleko.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 witam wszystkich:) niebawem mam zamiar rozpoczac przygode z jednośladem... i tu pytanie-jaką szkołe jazdy polecacie? chodzi mi o teren zagłebia, gdzies niedaleko.... pozdrawiam http://www.zumi.pl/1768661,OSK_Yogi_s.c.,S...wiec,firma.html Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomoto123 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dzieki za info ale spr na ich stronie-oni nierobia kursów na motocykle..... prosze o kompetentne odpowiedzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firestation Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam Na zagórzu przy szkole, obok górki narciarskiej robią kursy na kat A ( nie wiem czy A1 też robią). Niestety nie pamiętam nazwy szkoły ani ulicy. 2 lata temu tam robiłem kurs. Szkoła jazdy jak każda inna ani dobra ani zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenes_24 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam ta szkoła na zagórzu w S-cu o której mówi firestation mieści się w szkole przy ulicy Kisielewskiego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietranek Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jeśli chodzi o Sosnowiec to polecam www.osk.vsc.pl prowazdzą Centrum Szkolenia Motocyklowego. Dużym plusem jest to ze jeździsz na wielu różnych motocyklach, jest wiele róznych zadań aby lepiej opanowac motocykl, nie tylko te które są potem na egzaminie ( 8 i slalom). Jeśli ktoś chce zaczynac przygode z jednośladem to polecam te szkołę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi