Aaron Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Mam zamiar kupić Virago 1100 po tuningu...( nowy widelec,wydech itp....). Wiem ,że kupię Virago...ale nie wiem czy na początek chopper to dobry pomysł...Chętnie kupię Virago 1100 w b.dobrym stanie.Pozdrawiam i dziękuje za wasze komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Jeżeli to ma być twój pierwszy motocykl, to Virago 1100 jest za duży i za ciężki. Jak chcesz iść w nurt chopperowy, to zacznij od czegoś mniejszego, a za rok, dwa , gdy nabędziesz praktyki przesiądziesz się na takiego potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aaron Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Dziekuję koledze za informację.Właśnie dzisiaj we WŁOCŁAWKU testowałem przez chwilę Virago 750 i bardzo mi się spodobało.Niestety jego stan mi sie nipodobał!!! Czy wszyscy muszą przestawiać liczniki i wciskać kit?!Chyba pojadę o Niemiec i kupię drożej ale za to będę miał lepszy wybór. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi