żółwik Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam jak w temacie i na forum tez dużo tych tematów lecz nie znalazłem odpowiedzi w dodatku do tych modeli. Mam nadzieje że to nie poplącze jak będzie w temacie dwa modele. Dla przypomnienia oba angole : 1). Gsx-r 750 srad do roku 2000 2). Gsxf 600/750 po roku 1998 Słyszałem o jakiś kostkach w instalacji ale ile w tym prawdy (jak to wygląda i gdzie szukać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodek23cbr Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 na liczniku masz dwa przyciski jednym zmieniasz przebieg , date drugim zerujesz przebieg zmien na przebieg przytrzymaj dwa na raz zacznie migac wybierasz opcje ktora cie interesuje mph/km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 W bandicie 1200 tez to dziala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 na liczniku masz dwa przyciski jednym zmieniasz przebieg , date drugim zerujesz przebieg zmien na przebieg przytrzymaj dwa na raz zacznie migac wybierasz opcje ktora cie interesuje mph/km Przebieg całkowity tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi