Skocz do zawartości

rozpoczęcie sezonu 2010 w Małej

voti
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

na paradę nie pojechało nawet 1/4 sprzętów. Po samej mszy się zmyło z 1/3.

pzdr

W sumie się nie dziwię, następnym arzem też nie jadę.

Jechało przed nami kilku młodzieńców na skuterach, co podjazd to opór gaz, zakręt hamowali, po paradzie palców od sprzęgla i hamulca nie czułem.

witam, ja też nie pojechałem na paradę, po doświadczeniach z poprzedniego roku

wiedziałem czym to pachnie, przejazd za długi to raz, a dwa prędkość spacerowa sprzęgło i hamulec,

i cały czas trzeba uważać żeby komuś w tyłek nie wjechać, no i wentylator zrobił większy przebieg niż motocykl.

poza tym ok, pozytywnie. :clap: :buttrock:

czy waszym zdaniem było nas mniej niż rok temu? czy to tylko moje wrażenie...?

Raczej mniej nie było. Można powiedzieć że tyle samo przynajmniej tyle samo. W szczytowym momencie był zajęty stadion 1 i 2, jak zawsze do tego zajęta cała droga dojazdowa po obu stronach, aż za kościół i obydwa place kolo kościoła wraz z cmentarzem :biggrin: . Po samej mszy uciekła z 1/3. Miałem ze sobą 250 naklejek (forumowych) i poszło migiem. Ja byłem z 20 min po mszy i nawet nie skosztowałem kiełbaski tylko sruuu na moto i do Folusza z grupą na pstrąga.

Jakbym miał porównywać do tego rozpoczęcia co było najwięcej sprzętów czyli gdzieś 8-9 tys - to bym powiedział że teraz było więcej. W zeszłym roku u mojego kumpla stało ze ma z 10-12 sprzętów a w tym chyba z 25. Patrząc tez na ilość motocyklistów podczas mszy na skarpie i na stadionach i porównując foty z tamtego roku to widać ze więcej ludzi było.

pzdr

Zlot byl ok miejsca zabrakło i wysadzili mnie na cmentarzu :icon_twisted:

kumpel gadał ze wyczytał to 7tys to był mój 1 zlocik wiekszy i odczucia mam fajne zmyłem sie przed paradą bo mówili mi goscie ze szkoda czasu benzyny i motorka na to jednemu juz przed wjazdem wylała sie woda z chlodnicy

P.S moze ktoś z Was jechał do Małej sporą grupką z RZE ? jechałem na hondzie f3 600 w spodniach moro :buttrock: chce podziękować tej ekipie bo chyba bez niej był raczej nie trafił a w grupce o wiele lepiej sie jechało :) do zobaczyska za rok :crossy: