dzwonek_2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 pogoda ma byc :D wyjazd o której z jasla planujecie ? jedziesz z Braciami Południa ? raczej tak jeszcze nie pytalem jak jada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtgelo Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 To panowie gdzie sie spotykamy? Parking KMP w Rzeszowie na Dąbrowskiego. 7:45, wylot spod KMP do Malej o 8:00 Tak wiec do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diesel20 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 raczej wpadne! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ale nie sądze że na paradzie była nawet 1/2 motocyklistów. Wyjeżdzałem na końcu i widać było że znaczna część ludzi nie pojechała. dużo narodu zmyło się także po samej mszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Na paradzie było ok 600 sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 na paradę nie pojechało nawet 1/4 sprzętów. Po samej mszy się zmyło z 1/3. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 na paradę nie pojechało nawet 1/4 sprzętów. Po samej mszy się zmyło z 1/3. pzdr W sumie się nie dziwię, następnym arzem też nie jadę. Jechało przed nami kilku młodzieńców na skuterach, co podjazd to opór gaz, zakręt hamowali, po paradzie palców od sprzęgla i hamulca nie czułem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerider Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 witam, ja też nie pojechałem na paradę, po doświadczeniach z poprzedniego roku wiedziałem czym to pachnie, przejazd za długi to raz, a dwa prędkość spacerowa sprzęgło i hamulec, i cały czas trzeba uważać żeby komuś w tyłek nie wjechać, no i wentylator zrobił większy przebieg niż motocykl. poza tym ok, pozytywnie. :clap: :buttrock: czy waszym zdaniem było nas mniej niż rok temu? czy to tylko moje wrażenie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Raczej mniej nie było. Można powiedzieć że tyle samo przynajmniej tyle samo. W szczytowym momencie był zajęty stadion 1 i 2, jak zawsze do tego zajęta cała droga dojazdowa po obu stronach, aż za kościół i obydwa place kolo kościoła wraz z cmentarzem :biggrin: . Po samej mszy uciekła z 1/3. Miałem ze sobą 250 naklejek (forumowych) i poszło migiem. Ja byłem z 20 min po mszy i nawet nie skosztowałem kiełbaski tylko sruuu na moto i do Folusza z grupą na pstrąga. Jakbym miał porównywać do tego rozpoczęcia co było najwięcej sprzętów czyli gdzieś 8-9 tys - to bym powiedział że teraz było więcej. W zeszłym roku u mojego kumpla stało ze ma z 10-12 sprzętów a w tym chyba z 25. Patrząc tez na ilość motocyklistów podczas mszy na skarpie i na stadionach i porównując foty z tamtego roku to widać ze więcej ludzi było. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerider Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 hmmm, może będą jakieś oficjalne liczby chociaż szacunkowe, a pozatym nie o liczby chodzi a o odczucia, wrażenia. ja jestem zadowolony, było ok, naprawdę warto wstać wcześnie i podjechać do Małej. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aruss10 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zlot byl ok miejsca zabrakło i wysadzili mnie na cmentarzu :icon_twisted: kumpel gadał ze wyczytał to 7tys to był mój 1 zlocik wiekszy i odczucia mam fajne zmyłem sie przed paradą bo mówili mi goscie ze szkoda czasu benzyny i motorka na to jednemu juz przed wjazdem wylała sie woda z chlodnicy P.S moze ktoś z Was jechał do Małej sporą grupką z RZE ? jechałem na hondzie f3 600 w spodniach moro :buttrock: chce podziękować tej ekipie bo chyba bez niej był raczej nie trafił a w grupce o wiele lepiej sie jechało :) do zobaczyska za rok :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 ŁADNE JAJA!!!!!!!!! http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,7...lne_dzieci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No to było chyba ostatnie otwarcie wraz z zakończeniem w Małej. Ładny kwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerider Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 jednym słowem dupa blada, tak czy tak to koniec Małej :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek_2009 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 ale sie porobilo czytalem wczoraj nowiny i sie zszokowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi