fxrider Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) Hej, poszukiwany garaż dla motocykla, okolice Metra Racławicka / Niepodległości / Wołoska / Wiktorska. Gdyby ktoś coś miał do wynajcia lub kojarzył taką możliwość będę wdzięczny za info w temacie lub na PW. pozdrawiam, Adam P.S. Właścicielka motocykla który ma być garażowany jest bardzo ładna i sympatyczna ;) Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez fxrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 sie podlacze chetnie;) Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Pod właścicielkę ? :biggrin: Ja trzymam na społecznym parkingu strzeżonym przy metrze Racławicka (bazarek). Proponuję porozmawiać z zarządzającym tym tematem, w sezonie sporo moto się dostawia na parking. Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Hej! Ja w tym miesiacu juz sobie zaklepalem miejsce na parkingu ale od nastepnego m-ca rowniez bym sie chetnie podlaczyl. Oczywiscie, jesli by sie udalo cos ciekawego znalezc. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 jak ktos chce to mam miejsce przy metrze wilanowska na parkingu podziemnym. Monitoring, ochrona i inne bajery. Brama na pilota, stoi tam tylko moja honda-dwa motorki się jeszcze zmieszczą jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi