DzikusR1 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mam uszkodzoną lampę w mojej Yzf z 99 roku (rn04) Muszę zrobić pierwszy przegląd w kraju a nie mam obecnie pieniędzy na nową lampę , bo wszystko pożarło moto i rejestracja . Moje pytanie brzmi : czy lampa od R1 2002-2003 (rn09) pasuje do r1 z 99 roku bo na czas przeglądu chce podmienić lampę a nikogo w okolicy z moim modelem nie znam . Dopóki nie kupie lampy zamierzam jeździć na oddalonym o 4 km lotnisku a nie chce mieć przykrych sytuacji jeżdząc bez tablic więc , bez moralniaków proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zdejmij plastiki załóż lampy od rn09 migacze i jedź na przegląd Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Z tego co pamietam to roczniki 98-99 i 00-01 maja inne mocowania i nie pasuja. Wiec bym obstawial ze 02-03 tym bardziej. Ale na przeglad to mysle ze powinna wystarczyc jakas prowizorka. (moze masz kogos kto moze na przeglad pojechac z dowodem?):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikusR1 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) (moze masz kogos kto moze na przeglad pojechac z dowodem?):) Mam :D ale na pierwszy przegląd nie da rady :/ Jak na złość wszyscy jeżdzą tu rn09 :D Ale tak jak mówisz prowizorka --> przegląd i lewa w górę :P pozdrawiam . Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez DzikusR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Żadne lampy z r1 innych modeli niż 98-99 Ci nie podejdą do czachy.Tak jak kolega mówi zdemontuj czachę załóż samą lampę i kierunkowskazy prowizorycznie i na przegląd jedź tam i tak się nie pokapują czy to naked czy sport...Byle wszystko działało :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi