Lechuss Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Witam wszystkich , otóż pojawił się u mnie problem z odpaleniem mojej Aprilki , mam ciągle słabą wiedzę na temat swojego sprzęta , mniej więcej od listopada nie odpalałem motorku , sprawdzałem świece i jest wyraźna iskra , podładowałem akumulator , ale po prostu nie może załapać , czy moglibyście mi coś poradzić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonVTX Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Witam wszystkich , otóż pojawił się u mnie problem z odpaleniem mojej Aprilki , mam ciągle słabą wiedzę na temat swojego sprzęta , mniej więcej od listopada nie odpalałem motorku , sprawdzałem świece i jest wyraźna iskra , podładowałem akumulator , ale po prostu nie może załapać , czy moglibyście mi coś poradzić ?? ja też nie mogłem odpalić po zimie, ale wykręciłem świece, dobrze je oczyściłem szczotką drucianą, mocno je wygrzałem nad kuchenką gazową i odpalił bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Nowa świeczka lub wygrzana stara, ssanie i kręcić aż załapie. Paliwo jest? Zapłon włączony? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechuss Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 ja też nie mogłem odpalić po zimie, ale wykręciłem świece, dobrze je oczyściłem szczotką drucianą, mocno je wygrzałem nad kuchenką gazową i odpalił bez problemu Odpaliła :D Dzięki wielkie za szybką odpowiedź . Pozdrawiam :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekr998 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jeżeli nie chce odpalić po dłuższym staniu nap. zima to zatkanie wlotu powietrza+ ssanie i powinna odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi