viperPL Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Ma ktos może jakies info. na temat Mz Vipera , czy czasem nie jest to Mz 250 przerobiona na 251? Tak jakos mi się wydaje ze ma dluzsza rame ( odstep pomiedzy tylnim kolem a blotnikiem). HI!Co do odstepu blotnik - kolo to jest troszke wiekszy niz normalnie ,, ehh co potrafi zdzialac latanie z predkoscia swiatla :D .. e no dobra koniec zartów :D to jest standardowa Etunia 251 caly czas w fazie produkcyjnej ehh chyba ja opierdolic bedzie trzeba bo cos czuhje powoli przerost formy nad celem. :mrgreen: :) only MZeT !!!!!! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Na tą całą reszte tematów wogule nie opłaca się odpowiadać :!: :!: :!: Tu masz odpowiedź na większość twoich tematówhttp://www.forum.motocyklistow.pl/search.phpJa jak czegos nie wiem to najpierw szukam albo tutaj albo na www.google.pl i wież mi prawie zawsze znajduje.A co do tego tematu :clap: to zatródno porównać i samemu wyciągnąć wnioski :?: :?: :?: trzeba odrazu nowy temat zakladać :twisted: No moze nie atakujcie go tak od razu co... ja pamietam ze tez zameczalem forum pytaniami jak kupilem i remontowalem Simsona, King, po prostu nie tworz tylu temtów i bedzie ok. Napisz wszystko w jednym, a na rachunkach tez zaoszczedzisz :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Greedo honor trza miec :lol: :lol: :lol: ale tak bez zartów King TRzymaj sie naszych zasad I Bedziew naprawde spoko!!!!!1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdrawiam Veteranos!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 nom ecia ladna ale i tak wole kolesia brata R1 :) smierc w oczach :D narazie tylko jako pasazer ale moze da mi sie wkoncu po placu karnac :clap: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi