Tobik Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witojcie! Temat grilla już był rok temu czy dwa lata temu jakoś tak, lecz nic z tego nie wyszło. Wpadłem na taki pomysł,żeby zorganizować jakiegoś grylla dla śmigająych w okolicy w celach zapoznawczych i integracyjnych. Jakoże nie znam wielu ludzi. Znam tylko Piotrka i Dawida, a reszty to niet. Mogłby to być nawet grill jednorazowy gdzies nad jeziorem na pare godzinek, i wieczorem wrocic. Postać, pogadać. Takie spotkanie po prostu. Nie ukrywam,że najlepiej jakby było jak najwięcej ludzi ale lepiej, a szczególnie z Kluczborka i okolic. I też nie kryje tego,że licze tu na Ciebie Piotrek, bo posiadasz spore umiejętności organizacyjno - integracyjne. Grill jednorazowy jest o tyle fajny,ze wyciagasz podpalasz, wszystko jest w srodku, pali sie z 3-4h i potem sie wyrzuca do smietnika i kosztuje koło 10zł. Jeden lub dwa grile plus prowiant we własnym zakresie i bedzie git. Fajnie byłoby w kwietniu jakoś. Temat do dyskusji ogólnej. Chodziaz pare osob mogłoby sie spotkać. Jak nie jednorazowy to ja mam taki mały przenośny. No trza zakombinować a ino :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Jestem za :bigrazz: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Talent organizacyjny, dobre sobie :) No pomysł jest jak najbardziej ok, tylko dwie sprawy: data i miejsce Na moje oko, termin powinien być dniem wolnym, czyli jakaś sobota najlepiej. Co do konkretnej soboty, to musimy ustalić na forum i załatwić pogodę. Miejsce to najlepiej chyba gdzieś blisko i z dobrym dojazdem, bo chyba nasze sprzęty z terenem się nie lubią za bardzo, no i ma to być spotkanie, a nie jazda. Grill jednorazowy jak najbardziej, bo po co wozić to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYK Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Dobry pomysł :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dobra panowie, widzę, że temat zdechł, to zabieram się do reanimacji :) Wpadłem na pomysł, aby zrobić sobie nie grila tylko ognicho w starym oleśnie, co Wy na to?? Ja bym podjął się nawet organizacji, ale musiałbym mieć ilość ludzi chętnych. Im więcej tym koszta mniejsze, ale żeby nie było tak, że zdeklaruje się 10 osób, pojawi się 2, a za resztę ja będę musiał bulić. Koszta pewnie nie będą wielkie, bo ileż może kosztować trochę drewna? Co wy na to? Termin oczywiście do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 No Piotrze, dobrze kombinujesz :biggrin: Ja się zgłaszam i może uda mi się kumpla namówić jeszcze. Ale na pewno ja. A jakie to koszta będą? materiały żywnościowe ze sobą wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Planujcie tylko nie w okresie matur :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 papu we własnym zakresie, koszta, to tylko organizacja ognicha, no chyba, że wracamy do starego pomysłu z grillem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A ja proponuje aby Piotrek wpadł na rynek w KLB o 23;00 trzymał cebule na odcince przez kilka minut co umożliwi nam grilowanie na rozpalonym do czerwoność układzie wydechowym,zapewniam dobrą zabawę na świeżym powietrzu i przy świetle tłumika :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A ja proponuje aby Piotrek wpadł na rynek w KLB o 23;00 trzymał cebule na odcince przez kilka minut co umożliwi nam grilowanie na rozpalonym do czerwoność układzie wydechowym,zapewniam dobrą zabawę na świeżym powietrzu i przy świetle tłumika :cool: coś pięknego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A ja proponuje aby Piotrek wpadł na rynek w KLB o 23;00 trzymał cebule na odcince przez kilka minut co umożliwi nam grilowanie na rozpalonym do czerwoność układzie wydechowym,zapewniam dobrą zabawę na świeżym powietrzu i przy świetle tłumika :cool: Ta i co jeszcze :) A układ wydechowy nie rozpali się do czerwoności, bo jest rura w rurze, więc ewentualnie ta w środku, ale to i tak na zewnątrz nie będzie widać. Widzę, że chętnych za wiele nie ma, a szkoda w sumie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 można się umówić na wypad do np;turawy w jakiś weekend;] :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Albo zrobić tego grilla nad jez. srebrnym ,czy jak ono tam ma :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jeśli będe w PL to też się pisze :cool: aa tylko prosze nie Stare Olesno :icon_razz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Proponuje za 2 tyg. Tzn sobota popołudniem 24.04 tka wstępnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi