KITKA Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Za co :icon_question: Strzeliłem przecież 3 bramki :buttrock: Pytasz za co ? A np. za to, że mnie zwolniłeś ze stanowiska menadżera drużyny i musiałem przejść do przeciwnika ! Ale, to oczywiście było z wielką korzyścią dla dzieci ! :clap: :clap: :clap: A teraz troszkę poważniej :icon_biggrin: Powiem tylko, że po Mikołajach to moja druga i nie ostatnia impreza wspólna z Wami i chce tu wszystkim podziękować bo naprawdę byliśmy wspaniali :clap: ! Tak trzymać dalej bo ONI nas za to Kochają, tak myślę.. Dzięki Wszystkim i Tobie Roberto i pamiętaj masz we mnie zawsze poparcie i tu :notworthy: :notworthy: :notworthy: w twoją stronę i Wam Wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 widze że rozpętalem małą burzę, tak więc sprostowanie do tego co miałem na myśli :) "na nastenpe tego typu akcje dla dzieciakow chociaz tyle mozemy dla nich zrobic zeby umilic im chocby jeden dzien z zycia." dla roberto podziękowania i szacun za tą akcję w Konstancinie, a dla Majki za to że zajmuje się organizacją takich imprez dla dzieciaków z innych domów dziecka. :) pozdro dla wszystkich i sorrka za to małe niedomówienie PS. czekam na kolejne takie imprezy Nic się nie stało, skąd mogłeś wiedzieć. Nie chciałam wywoływać takich emocji, chciałam tylko, żeby sprawiedliwości stało się zadość :) Trzeba doceniać wszystkich, którzy coś robią dla innych czy przy okazji tej imprezy czy każdej innej. Bez Was wszystkich ten dzień dzień nie byłby taki udany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Heja, chwilę mnie nie było. Dzięki Kate za przypomnienie o małych myszkach :-p Podliczyłem kasiorkę (część osób wpłaciło po akcji) i tak jak się umówiliśmy przelewam to co zostało na następną akcję (346 zł) Jeszcze raz dzięki za wspólną zabawę. Do zobaczenia w a Pasymiu. Florek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Strasznie przepraszam za praktycznie 2 miesieczne opoznienie, ale nie bylem w stanie przysiasc do zdjec. Tak wiec wklejam klatki cykniete przeze mnie. Nie robilem zbytniego przesiewania zdjec, czy retuszu. Stwierdzilem ze wrzuce hurtowo wszystko - wieksza szansa ze kazdy sie na jakims kadrze odnajdzie. Nastepnym razem obiecuje szybciej wywolac zdjecia. http://picasaweb.google.pl/opecyna/DDKonst...PPfw735-5jYyAE# Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi