Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Mam nadzieję,że nikt nie będzie miał za złe jak pobiorę fotki z Picasy na dysk i ewentualnie wrzuce na jakis portal spolecznosciowy?? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
08kicek01 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 wielkie dzieki i szacun dla roberto majki i innych za organizacje :notworthy: czekam na nastenpe tego typu akcje dla dzieciakow chociaz tyle mozemy dla nich zrobic zeby umilic im chocby jeden dzien z zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gof Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) Też wrzuciłem parę fot na których się znalazłem na parę społecznościówek (nk, blip, grono) - mam nadzieję że nikt się nie obrazi? :) Oczywiście jeżeli chodzi o moje foty to możecie wrzucać gdzie chcecie. Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez gof Cytuj GSX750F 2001 -> GSX1300R 2000http://motogof.tumblr.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ale ile się przed tym faktem nagadałeś :biggrin: :icon_razz: A ile po... :biggrin: :biggrin: Ja również bardzo dziękuję, że tam byłam :D Widzieć buźki dzieci roześmiane, pogodne...Nic piękniejszego :D Cieszę się, że tyle osób przybyło do DD...Absolutnie budujące...:D Sciskam, Owad Miodopędny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Tu jest jeszcze kilka zdjęć, które zrobiła jedna z cioć i poprosiła o zamieszczenie na forum: http://picasaweb.google.pl/robert.grzegrzo...aWDDKonstancin# Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekGIXXER Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 było naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltaer Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam!!! Gratki dla organizatorów imprez pierwsza klasa. przesyłam linki do filmików ,które nagrał Damian podczas jazdy do Konstancina Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez soltaer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Tak sobie pomyślałem, że warto by również podziękować firmie kręciołek: http://www.kreciolek.pl/ Która udostępniła nam swoje zamki oraz ukochaną maszynę do waty cukrowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 wielkie dzieki i szacun dla roberto majki i innych za organizacje :notworthy: czekam na nastenpe tego typu akcje dla dzieciakow chociaz tyle mozemy dla nich zrobic zeby umilic im chocby jeden dzien z zycia. Majka?? Żadna Majka nie organizowała tej imprezy :biggrin: Za to Florek i Florkowa włożyli dużo czasu i zaangażowania za co duży szacun :notworthy: peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Majka?? Żadna Majka nie organizowała tej imprezy :biggrin: Za to Florek i Florkowa włożyli dużo czasu i zaangażowania za co duży szacun :notworthy: peace Oj Kate twoje oburzenie jest niepotrzebne - bo było tam kilka grup. Dlatego ja przyszedłem w kosztuce termicznej a nie przynaleznej bo bym sie spocił zdrowo w 3 t-shirtach he he Ja powiem że wielkie brawa dla każdego kto włozył coś od siebie w temat tego symaptycznego dnia. Szerokości Listek Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja-jo Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Za co :icon_question: Strzeliłem przecież 3 bramki :buttrock: [/quote...co to tam twoje trzy bramki, przy tym co ja wpuściłem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 wielkie dzieki i szacun dla roberto majki i innych za organizacje :notworthy: czekam na nastenpe tego typu akcje dla dzieciakow chociaz tyle mozemy dla nich zrobic zeby umilic im chocby jeden dzien z zycia. halo jakieś straszne fopa, ja nie byłam organizatorem tej akcji :icon_razz: ale zgodzę się, że dla organizatorów wielki szacun. Ja zapraszam na kolejną akcję www.motocyklisci-charytatywnie.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperAs Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Hej. Akcja super. Byłem już parę razy na akcjach tego typu. Zawsze można tam spotkać bardzo pozytywnych ludzi. Organizacja na najwyższym poziomie. Dzieciaki miały bardzo barwny i bogaty we wszelkie atrakcje dzień. Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i ukłony w stronę organizatorów. Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez SuperAs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nareszcie Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Hop hop. Dzięki za fajnie i ciekawie spędzone godziny, po których uśmiech z paszczy nie znika. Postaram się na 22 doprowadzić zabawkę do ładu, mam nadzieje, że nie będziecie mieli nic przeciwko jeśli dołączę. Pozdro, Kierownik żółtego zgrzyta na czterech kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
08kicek01 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 widze że rozpętalem małą burzę, tak więc sprostowanie do tego co miałem na myśli :) "na nastenpe tego typu akcje dla dzieciakow chociaz tyle mozemy dla nich zrobic zeby umilic im chocby jeden dzien z zycia." dla roberto podziękowania i szacun za tą akcję w Konstancinie, a dla Majki za to że zajmuje się organizacją takich imprez dla dzieciaków z innych domów dziecka. :) pozdro dla wszystkich i sorrka za to małe niedomówienie PS. czekam na kolejne takie imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi