grzegorz9139 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Gratulacje. To jest to! Od jakiegos czasu chodzi za mnä wlasnie wersja F(F3?). Pozyjemy -zobaczymy! :icon_question: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 http://www.motorcycle-superstore.com/1/1/3...est-Helmet.aspx No i wszystko jasne :crossy: Zaczniesz jezdzic w orzeszku lub braincapie to zmienisz zdanie nt. szyby :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel23 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 No i wszystko jasne :crossy: Zaczniesz jezdzic w orzeszku lub braincapie to zmienisz zdanie nt. szyby :icon_mrgreen: Chyba nie zacznę, bezpieczeństwo ponad wszystko ;) Chociaż w Ohio można jeździć nawet bez kasku :icon_mrgreen: (mało który amerykanin używa kasków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICIO Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Tak jak w tytule, 11 marca zakupiłem nowiutką Honde VTX, przejechałem nią już prawie 600 mil i wczoraj zrobiłem pierwszą wymianę oleju :smile: Motocykl świetny, uwielbiam go :icon_biggrin: http://img535.imageshack.us/img535/4161/img08982.jpg gratuluje zakupu :buttrock: szkoda tylko że jeszcze taka golutka a bajery kosztują :banghead: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Chociaż w Ohio można jeździć nawet bez kasku :icon_mrgreen: (mało który amerykanin używa kasków) To co sie wylamujesz ? Zwlaszcza ze macie speed limit 50 mph :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel23 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 To co sie wylamujesz ? Ja zawszę muszę być inny :icon_mrgreen: Zwlaszcza ze macie speed limit 50 mph :icon_mrgreen: Co racja to racja :icon_twisted: Chociaż na drogach stanowych mamy limit 65 mph, można wtedy jechać nawet 75 i policja się nie przyczepi :smile: Ale ja i tak wolę jeździć po wiejskich krętych drogach, mam super nawierzchnie, prawie w ogolę nie istnieje tam ruch i jakby tego było mało nie ma tam policji :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodhound Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Mi się podoba w takim stanie i nie mam zamiaru w żaden sposób go ubierac ;) Więc o to się nie przejmuję :biggrin: No sprzęt bardzo respektywny bym powiedział. :lalag: Piękna maszyna. On już ma wszytko to co ma mieć. Pozdro, Cytuj Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spier...aj", w taki sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 gratulacje - sprzęt prezentuje się naprawdę nieźle i nie ma podłóg, tylko podnóżki :lalag: dobrze, że Cię nie ciągnie w stronę frędzli i ćwieków :buttrock: pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 (edytowane) Gratulacje.Mam małe pytanko?.Jak tam w USA patrzą na tego typu sprzęty, słyszałem ze tam uwazają tylko HD a wszystko inne to ...... Npisz jak ty to widzisz moze przełamia się pewne wątpliwosci Edytowane 26 Marca 2010 przez Jar Cytuj http://img849.images...01009257741.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam Gratuluje slusznego wyboru i zycze przyjemnosci z jazdy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel23 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Gratulacje.Mam małe pytanko?.Jak tam w USA patrzą na tego typu sprzęty, słyszałem ze tam uwazają tylko HD a wszystko inne to ...... Npisz jak ty to widzisz moze przełamia się pewne wątpliwosci Jeżdżą prawie tylko HD, ale nie mają nic przeciwko jeśli ktoś jeździ czymś innym :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi