solex24 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Wszystkich na moto, quadach, skuterach i nie tylko gorąco zapraszamy na MOTOSERCE 2010 które odbedzie się 10.04.2010 na ul Żeromskiego 53 przy Urzędzie Miejskim. Imprezę zaczniemy około godz 12.00-12.30 paradą po ulicach Radomia. Całodzienny piknik rodzinny zakończymy około 21.30. Wieczorem koncert JAMALA. Więcej info tutaj: http://motoserce.pl/start.php?NR=4 Gorąco zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 http://www.motoserce.pl/start.php?NR=-2&ID_NEWS=17 Link do plakatu promujacego motoserce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufex Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 nieźle, nieźle :) będę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 A ja tradycyjnie podziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 A ja tradycyjnie podziękuję . A do Starej Iwicznej w tym samym terminie ktoś się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Na Mioda trzeba isc :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Na Mioda trzeba isc :buttrock: mam w domu spadziowy!!!!podobno najlepszy!!!wezcie flaszke i do mnie!!!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Na Mioda trzeba isc :buttrock: ale o co kaman z tym Miodem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosqito Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ale o co kaman z tym Miodem :icon_rolleyes: Na Mioda = Jamala :icon_mrgreen: a co do spadziowego to chyba nie trzeba tlumaczyc :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Sorki ale bandyci na motórach z Plant Cukru nie sprzedają... Ale propozycja Szczeniaka jest bardzo kusząca :biggrin: Znajdzie się i u mnie słoiczek miodu i jakaś butelczyna(y) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Czy planujecie jakieś spotkanko przed motosercem, coby większa grupą podjechać na tą imprezkę :cool: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja jadę z dwójką dzieciaków na motorze o ile pogoda pozwoli :) mam nadzieje, że panowie policjanci będą wyrozumiali :)) (jedno z przodu drugie z tyłu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałCB600 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jamal? To jeszcze ktoś tego spasionego prostaka słucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jak cos to o ktorej na LUKoilu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jak cos to o ktorej na LUKoilu??? Jeżeli dobrze wyczytałam to o 12 jest spotkanie na Żeromskiego 53, potem parada po ulicach miasta i powrót przed Urząd Miejski. Myślę, że koło 11:15 na Lukoilu będzie OK. Będzie wystarczająco dużo czasu na poczekanie na spóźnialskich, tankowanie i spokojne dojechanie do centrum. Pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi