kosmos1 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 witam, chcialbym przeprosic za zalozenie kolejnego tematu ale czytalem wiele postow jednak zaden nie dal mi konkretnej odpowiedzi. otoz mam w mojej suzi gsxr 750 srad aku m-line 12v 9ah i niestety wysiadl :icon_rolleyes: i mam do Was pytanie czy bedzie do niego pasowac aku 8ah (problem jest taki ze gdzi wlaczam zaplon od razu zapalaja mi sie swiatla) z gory dzieki za pomoc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 To raczej kolego masz co pokrecone z instalacja elektryczna w swoim sradzie, poniewaz gdybys aku zamontowal o nizszym Ah to jedynie mial bys poroblemy glownie z uruchamianiem zimnego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmos1 Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 on jest sprowadzony z anglii i wogole nie ma wlacznika do swiatekl taki automatik od razu sie wlaczaja :bigrazz: ale chodzi mi o to ze byl aku 9ah i czy moge dac do niego 8ah i czy nie bedzie za slaby??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonVTX Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 witam, chcialbym przeprosic za zalozenie kolejnego tematu ale czytalem wiele postow jednak zaden nie dal mi konkretnej odpowiedzi. otoz mam w mojej suzi gsxr 750 srad aku m-line 12v 9ah i niestety wysiadl :icon_rolleyes: i mam do Was pytanie czy bedzie do niego pasowac aku 8ah (problem jest taki ze gdzi wlaczam zaplon od razu zapalaja mi sie swiatla) z gory dzieki za pomoc :biggrin: no po przekręceniu kluczyka chyba w każdym moto włączają się światła, ale są odłączane w momencie przyciśnięcia startera; mi też wysiadł aku m-line - teraz zakupiłem żelowy YUASA (ponoć tej firmy to jedne z lepszych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmos1 Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) no po przekręceniu kluczyka chyba w każdym moto włączają się światła, ale są odłączane w momencie przyciśnięcia startera; mi też wysiadł aku m-line - teraz zakupiłem żelowy YUASA (ponoć tej firmy to jedne z lepszych) a ile ah bo glownie o to mi chodzi??? bo jest na sklepie 8ah za 90zl a 9ah jest za 180 ale trzeba czekac do konca tygodnia zanim go sprowadza i pytanie czy wystarczy 8ah bo kupilbym go juz dzisiaj :biggrin: znajomy mowil ze 9ah to za malo i zebym kupil 11ah lub 12ah Edytowane 22 Marca 2010 przez kosmos1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 musisz się wykosztować na aku od 9ah < , za 180 to możesz wychaczyć 12ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonVTX Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 a ile ah bo glownie o to mi chodzi??? bo jest na sklepie 8ah za 90zl a 9ah jest za 180 ale trzeba czekac do konca tygodnia zanim go sprowadza i pytanie czy wystarczy 8ah bo kupilbym go juz dzisiaj :biggrin: znajomy mowil ze 9ah to za malo i zebym kupil 11ah lub 12ah do mojego moto pasuje aku YTX14-BS - ma 12Ah, YUASA to wydatek około 200-210PLN (jak dobrze poszukasz), a M-line znajdziesz za 120PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmos1 Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 ok dziei za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi