lisek01 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Doradźcie co zrobić. Wiatraczek chłodnicy nie włącza się i teraz nie wiem co jest nie tak? czy trzeba go wymienić? jak tak to jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 podepni go do aku i spr czy działa jesli tak, to wina bedzie zapewne czujnik w chlodnicy lub zasniedziale jakies polaczenie elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Zdejmij kostke z chlodnicy z czujnika temperatury na chlodnicy i zrob zworke. Jesli zacznie krecic to czujnik temp. Dopiero potem kombinuj z wentylatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek01 Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 dzięki. zrobiłem tak jak poradziliście i jednak czujnik nie kopie... mam nadzieje że taki bajer nie dużo kosztuje...? ale i tak dobrze że to nie wiatraczek. jeszcze raz dzięki za pomoc :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 pewnie by szlo podpasowac od jakiegos auta lecz w dzisiejszych sklepach motoryzacyjnych jak nie powiesz rocznika, modelu, silnika to koles Ci gow** powie bo napewno nie poleci na polke Ci dopasowywac.. chyba ze jakis maly sklepik. uzywany od moto ( nie wiadomo czy dziala) kosztuje ok 50-100zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi