Budzik-WGR Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 No własnie wiem ze dla niektórych to pytanie jest poprostu smieszne ale ja pytam Calkiem powarznie :( !!! No wiec chodzi mi czy MZ150 (w DOBRyM / B.DoBRYM stanie) Ma szanse ( chodzi mi o przyspieszenie a nie V-Max) z CZ 350(w stanie przeciatny/sredni)????Bardzo bym prosił o powarzne odpowiedz (najlepiej osób które jezdziły na obu tych sprzetach!!!! Pozdrawiam Veteranos! ;) :( :mrgreen: :mrgreen :( Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 hehe ja jezdzilem na obu, tyle ze na CZ 350 jeszcze siedzial kolega z tylu ;) niestety ale nie moge pomoc :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Mialem okazje jezdzic na obu :namoto: ale nie robilem testu na przyspieszenia. Paczac na dane obu moto i po jazdach na nich mysle ze CZ musialaby byc naprawde padnieta aby na przyspieszenie dac sie MZ150. Mimo wszystko CZ pojemnosciowo i silowo to prawie dwa silniki MZtki. Takie jest moje zdanie i odczucie po jezdzie. Moze inni maja inne doswiadczenia w temacie.podro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 A więc mianowicie Mz 150 nie ma żadnych szans żeby żeby wziąć na przyspieszeniu Cz 350 (ponieważ na 1 biegu moja etka wyciągała 40-45 natomiast Cz na 1 wciąga z jakieś powyżej 50, 55 km/h(no chyba że ta Mz 150 ma jakiś tuning zrobiony) to wtedy może by jej się udało ale jest to nawet możliwe ;) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 A więc mianowicie Mz 150 nie ma żadnych szans żeby żeby wziąć na przyspieszeniu Cz 350 (ponieważ na 1 biegu moja etka wyciągała 40-45 natomiast Cz na 1 wciąga z jakieś powyżej 50, 55 km/h(no chyba że ta Mz 150 ma jakiś tuning zrobiony) to wtedy może by jej się udało ale jest to nawet możliwe ;) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 A co jeśli chodzi o ETZ250?Weźmie na przyśpieche CZ350? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 CZ z 250 Lub 251 nie ma szans!!! TO wiem napewno!!!!! :roll: Pozdrawiam Veteranos! ;) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 a czy etka 250 ma szanse z wścikniętą jawą 350 ?taki koleś ma u nas cz z silnikiem jawy i tak ją popierd.... że :twisted: jego dni są już policzone mam etke 250 ,mam jakieś szanse z jawą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Masz duże szanse żeby wyprzedzić jawe 350 swoją etką (jak przednią zębatke zmniejszysz na mniejszą) to wtedy na przyspieszeniu jawa nie ma szans ale na odcinku porządna jawa kasuje każdą etke :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi