Pucek Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Gratuluje !!!! Fajna fura :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 BTW za ile go kupiles?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 5500 zl + kask osbe gratis :) ( niestety na moj leb za duzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 to niezle, ja ostatnio znalazlem taka DT z 99 za 7200, ale chyba za drogo jak dla mnie... Gratulacje btw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Bog zaplac :) Ja sadze ze moja w tej cenie byla okazja, byc moze dlatego ze od Taty znajomego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksu87 Opublikowano 23 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 A czy w DT 2000r. coś się zmieniło w porównaniu z 98 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2004 czy w DT 2000r. coś się zmieniło w porównaniu z 98 ? Kolory nadwozia i naklejki. Dt 125 od 89 do 2003 to pratycznie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi