Skocz do zawartości

Yamaha Dt 125- prosze o info.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

nie wiem czy dostaniesz za 2600zł motor z 98 roku :D

taką yamahe '98 kupisz powiedzmy za 7500zł, do tego najeździsz sie po polsce w celu odblokowania jej - i tak nikt ci tego nie zrobi, no chyba ze 15KM ci wystarczy

a gdzie chcesz jezdzic?

Może nawet kupic zblokowaną wtedy może będzie silnik w lepszym stanie a odblokowanie to mały problem. Ja swoją odblokowałem w godzine, więc mysle z tym nie bedzie problemu a zblokowane egzemlaże nie są tak trzymane na obrotach bo one bardziej na średnich jadą a i wtedy silnik tak nie dostaje.

ale na czym ją odblokowałeś? bo te nowsze to jak odblokujesz na wydechu to masz tylko 17KM do tego dochodzi jeszcze chyba gaznik-też nic takiego ale słyszałem ze jeszcze są zblokowane na module i to jest najgorsze

Moaj była z 85 roku. Była zblokowana na wydechu i na YVPS - ten system co przymyka okno wylotwe i to wszystko. Różnica była niesamoita. Odblokowywaliśmy też dt 125 z 94 roku i miała to samo. Wiem że dt 80 i 50 są zdblokowane na na module ale o 125 nie słyszałęm chyba że te nowsze bo prawde mówiąc moja dużo starsza lepiej chodziła od tej nowszej.

nie wiem czy dostaniesz za 2600zł motor z 98 roku :D

taką yamahe '98 kupisz powiedzmy za 7500zł, do tego najeździsz sie po polsce w celu odblokowania jej - i tak nikt ci tego nie zrobi, no chyba ze 15KM ci wystarczy

a gdzie chcesz jezdzic?

15KM narazie spokojnie wystarczy.. ten motocykl to bylby moj prawie pierwszy styk z pojazdem z manualna skrzynia biegow. 4 lata skuterkowej przygody starczy (skuterka i taik nie sprzedam raczej) a z manualem przydaloby sie oswoic , oczywiscie mozliwe bylyby jakies wypady do lasu itp.. Kto wie byc moze spodoba mi sie enduro/cross :D A co do tego odblokowania to mysle ze chyba ktos dalby rade z tym fantem w kraju :) poki co po przejazdzce probnej tydzien temu stwierdzam ze moto ma ladnego kopa (chyba z e nie wiem co to kop :lol: )

Ja jakbym miał możliwść to sprowadziłbym z niemeic. Ja miałem z niemiec i była w idealnym stanie jak większość motocykli z tamtąd. W Niemczech ludzie jakoś bardziej dbają i mają pieniądze na utrzymanie z na niczym nie oszczędzają.