Gregor Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Jako przedstawiciel golasów :mrgreen: mogę tylko potwierdzić do 140 jest ok, jak to na moto, trzeba troszkę się przyłożyć i jechane. Powyżej jest gorzej (dlatego chcę kupić owiewkę, jak Jaq :mrgreen: ). Parę dni temu na obwodnicy trójmiasta jechałem 180-200 no i nie jest to przyjemne. Jeżeli ktoś lubi prędkości powyżej 200 to zdecydowanie musi mieć plastika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therm Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 A jak jest z przyspieszeniami w naked bikeach? Duzo roznia sie od super sportow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Przykro mi nie miałem supersporta, ale mój golas mi wystarcza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 A jak jest z przyspieszeniami w naked bikeach? Duzo roznia sie od super sportow?wszystko zależy jaki super sport z jakim nakedem ,bo niejeden naked leje na sprint super sporta :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 na hornecie kumpla jechałem 200 ale wyprostowany dłuzej niż kilka sekund nie potrafiłem wytrzymać, na swoim iksie z turystyczną szybą do 250 nie musze sie schylać, powyżej w zależności od przyrostu prędkości musze się różnie chować, jezeli sie nie schyle to kask miażdży mi twarz przy krańcowych osiągach :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepcio Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Przelotowa to 100:-:120 Ale swoja CB Rozpędziłem kilka razy do 200 nie powiem zeby to było przyjemne.A co do XJ ze swoja owiewka Podobne narazie tylko testowałem przy 140 , jak wycisne ostatnie poty to sie wypowiem .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi