djSW Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Wieść gminna niesie, że VF 750 C do rocznika 89' miały specyficzny układ smarowniczy, który sprawiał, że olej po 2 000 km nie nadawał się do użytku - było to związane z jakimś drugim obiegiem, omijającym filtr, cy cóś... mniejsza z tym, chodzi o konsekwencje. Jeśli ktokolwiek coś wie, byłbym wdzięczny za podzielenie się tą wiedzą ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Wez sobie poczytaj kilka watkow, ktore byly na forum na ten temat - opcja `szukaj`. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djSW Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Wez sobie poczytaj Wziąłem i poczytałem, dzięki za radę - ale czemu tak ostro? :| Przy okazji naczytałem się paru ciekawostek z gatunku "wymiany bluzgów" - zastanawiam się, skąd u ludzi poruszających się po internecie tyle agresji i frustracji, tak chętnie podkreślanej? Uśmiechnijcie się, Święta mamy! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Ostro ???Nie raczej w tonie informacyjnym to bylo pomyslane - zauwazylem ze jestes nowy.A bluzgi sie zdarzaja - wielu tu w goracej wodzie kapanych czytelnikow.A czemu cie stara Magna interesuje - w podpisie masz co innego? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedok Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 W mądrość ludową już od dawna nie wierzę, ;) zobacz, jaką popularność ma Andrzej L. :ehz: A MAGNA ??? Jak dla mnie super sprawa !!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djSW Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 A czemu cie stara Magna interesuje - w podpisie masz co innego? Szwagier ma starą VF 750 C (86' albo coś koło tego) i kiedyś dyskutowaliśmy na temat przyległości tego sprzętu, jeździłem tym troszeczkę, a także przymierzałem się do kupna. W końcu doszedłem do wniosku, że to troszkę za mało poręczne na pierwszy sprzęt, ale gdzieś tam dalej mi się o niej myśli - ew. o sabre, a to przecież ten sam silnik, prawda? Dzięki! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi