Gość robert73 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 To nie sezon na narty wiec problemow nie bedzie podaj gdzie ma cie zamiar nocowac to znajde namiary :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 To nie sezon na narty wiec problemow nie bedzie podaj gdzie ma cie zamiar nocowac to znajde namiary :flesje: jak opracuję dokładny plan to ci podam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Hej i jak wiecie już konkretnie ile osób jedzie, macie już wyznaczone jakieś konkretne przystanki i rozrysowaną trasę??? Kusi mnie ten wasz wyjazd jadą z wami jeszcze jakieś babeczki??? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Plan w realizacji ciągle zmieniany, co do chętnych jest 5 osób wszyscy płci brzydszej obsada solo :crossy: a kto pojedzie (znając życie) tak naprawdę okaże się w punkcie zbiorczym :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Plan Jest Taki Pierwszy Dzień Napewno Lecimy w okolice Wiednia no i potem zaglębiamy się w Alpy czyli Napewno Großglockner ,Dolomity Przełęcz Stelvio ITD najciekawsze i najfajniejsze trasy jak czasu starczy to na koniec jeziora Garda we Włoszech i Wenecja . Co Do Składu to Będzie pewny w dniu Wyjazdu:) Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 i tym razem kupie specjalną bieliznę chłodzącą... ponoć to działa :) Może działa, ale przy temperaturach powyżej 35 stopni można sobie ją darować. Miałem taką na ostatnim wypadzie do Maroka i tak nie śmigałem w skórze ani w termo bo to był dramat. Polecam naszą wyprawę z 2008 roku która pilotował enZo - rewelacja.Trasa nad Gardę lepsza niż w Alpach - tylko nie pamiętam którędy jechaliśmy. :biggrin: http://forum.motocyklistow.pl/Podroz-do-po...008-t88911.html pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi at Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam wszystkich planujemy z kumplem wypad w Alpy termin pomiędzy 1-9 lipca na 7 dni zahaczyć o jezioro Garda i Wenecję jeśli jest ktoś chętny to zapraszam :smile: hejka jak moge cos doradzic to watro zjechac przed Salzburgiem nad Attersee i dalej nad Mondsee no i wypad dale na autstradke w Bischofshofen-wiadomo skocznia narciarska ladne jest tez Zell am see no i kaprun (lodowiec 3200) polskie dni w kaprun od 3-10 lipca 2010-jest tam pole namiotowe www.polskiedni.pl ladnie jest w Faaker see www.europeanbikeweek.com Wenecje napewno wieczorkiem zwiedzamy jak bedzie widac radarek w Austri to napewno jest sprawny czy wiecie ze w austri ab 1 september mandaty ida w gore przekroczenie predkosci stadt-bundesstrasen o 30 do 40km mandat minimum 70e ponad 40km-150e+prawojazdy na 2 tygodnie papa autostrada ponad 10km-20e 10 do20km--35e 20do30km--50e wszystkie drogi ponad 40km minimum 150e mandat no i prawko minimum 2 tygodnie papa maksymalny mandat przy tej predkosci to 726e oooohohohohoohohho alkohole 0,5 do 0,8 jak to sie zwie jakos tak promile- mandat od300 do3700e nie nie to nie pomylka 0,8 do 1,2 placimy800 do 3700e prawko na 1 miesiac papa 1,2 do 1,6 placimy1200-4400e prawko 4 miesiace papa i kursy psychologiczne ponad 1,6 placimy 1600-5900e prawko minimum 6 miesiecy papa jak mamy szczescie i nas wylapia ponownie to po 0,8 promile prawko minimum na 6 miesiecy papa ponad 1,2 promile--nie zalecane wsiadac do auta(klopoty i tylko sorki ze tak ale lepiej wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 hejka jak moge cos doradzic to watro zjechac przed Salzburgiem nad Attersee i dalej nad Mondsee no i wypad dale na autstradke w Bischofshofen-wiadomo skocznia narciarska ladne jest tez Zell am see no i kaprun (lodowiec 3200) polskie dni w kaprun od 3-10 lipca 2010-jest tam pole namiotowe www.polskiedni.pl ladnie jest w Faaker see www.europeanbikeweek.com Wenecje napewno wieczorkiem zwiedzamy jak bedzie widac radarek w Austri to napewno jest sprawny czy wiecie ze w austri ab 1 september mandaty ida w gore przekroczenie predkosci stadt-bundesstrasen o 30 do 40km mandat minimum 70e ponad 40km-150e+prawojazdy na 2 tygodnie papa autostrada ponad 10km-20e 10 do20km--35e 20do30km--50e wszystkie drogi ponad 40km minimum 150e mandat no i prawko minimum 2 tygodnie papa maksymalny mandat przy tej predkosci to 726e oooohohohohoohohho alkohole 0,5 do 0,8 jak to sie zwie jakos tak promile- mandat od300 do3700e nie nie to nie pomylka 0,8 do 1,2 placimy800 do 3700e prawko na 1 miesiac papa 1,2 do 1,6 placimy1200-4400e prawko 4 miesiace papa i kursy psychologiczne ponad 1,6 placimy 1600-5900e prawko minimum 6 miesiecy papa jak mamy szczescie i nas wylapia ponownie to po 0,8 promile prawko minimum na 6 miesiecy papa ponad 1,2 promile--nie zalecane wsiadac do auta(klopoty i tylko sorki ze tak ale lepiej wiedziec Dzięki za rady każde wskazówki są cenne Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siejest Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Dzięki za rady każde wskazówki są cenne Hej, wpadnijcie chodź na piwo jak już nie na nocleg, ja stawiam. Przywieźcie w rewanżu koszulkę Waszej wyprawy, kolekcjonerem się stałem. Pozdrowienia spod Hochalpenstrasse grossglocknerstrasse.eu Jak to kolega z Włoch pisał, dobrze spotkać rodaka :) Moja motogaleria: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/rh/ha/e...mqbOP6fFOcB.jpg[/url] http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2287559...otogaleria.html Edytowane 1 Czerwca 2010 przez siejest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 i Co chętnymi? Wpisywać się konkretnie bo wyjazd coraz bliżej!:)Pozdrawiam Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Hej, wpadnijcie chodź na piwo jak już nie na nocleg, ja stawiam. Przywieźcie w rewanżu koszulkę Waszej wyprawy, kolekcjonerem się stałem. Pozdrowienia spod Hochalpenstrasse grossglocknerstrasse.eu Jak to kolega z Włoch pisał, dobrze spotkać rodaka :) Moja motogaleria: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/rh/ha/e...mqbOP6fFOcB.jpg[/url] http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2287559...otogaleria.html Cześć siejest :flesje: planujemy u ciebie nocleg tylko data do końca nie ustalona :crossy: dlatego rezerwacji brak, ale myślę że gdzieś nas przekimasz w razie braku wolnych miejsc :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Rozi wchodzi w gre jeszcze jedna data z tym że niedaleka 26 czerwca wyjazd 4 lipiec powrót ! Termin został Uzgodniony jedyne co może go zmienić to pogoda:) A Więc Ruszamy 26.06. a wracamy 04.07. Wpisywać się kto chętny Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siejest Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Cześć siejest :flesje: planujemy u ciebie nocleg tylko data do końca nie ustalona :crossy: dlatego rezerwacji brak, ale myślę że gdzieś nas przekimasz w razie braku wolnych miejsc :notworthy: Jasne i z wielka radocha. Ale postarajcie sie utrzymac termin, bo musze tyci rozlozyc innych, od 11.07 jest duzo niemcow a ja wolalbym abysmy byli sami (polacy) Pozdrowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 To od 25 do 27 jest fajna imprezka tu namiar http://www.woodstockfest.it/ :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 (edytowane) http://maps.google.pl/maps?f=d&source=embe...766,14.0625&z=6 WSTĘPNY ZARYS TRASY wychodzi 3500km ale w praktyce przewiduje 4000km Edytowane 7 Czerwca 2010 przez seba_fzs Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi