cookieman Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 jak w temacie mam zamiar zakupić kask xr-1100, wybieram się na BMT 2010 i tam ten kask jak obliczałem da rade kupić za około 1400- 1500 zł ale w razie problemów to na gwarancje musiałbym go odesłać do Niemiec, w Polsce ten kask kosztuje około 2100 - 2300 zł ale do serwisu oddaje na miejscu i nic niepłace nie wiem czy kupić go u nas czy u niemiaszków, wysyłka do Niemiec to koszt ok 70 zł (pod warunkiem ze kask się uszkodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 nie slyszalem aby cos sie popsulo w Shoeiu... Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookieman Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 znajomy oddawal 3 razy na gwarancji xr-1000 bo mu7 szybka zaczeła parować, ale ja jednak na tego z Niemiec się zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bor Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 jak w temacie mam zamiar zakupić kask xr-1100, wybieram się na BMT 2010 i tam ten kask jak obliczałem da rade kupić za około 1400- 1500 zł ale w razie problemów to na gwarancje musiałbym go odesłać do Niemiec, w Polsce ten kask kosztuje około 2100 - 2300 zł ale do serwisu oddaje na miejscu i nic niepłace nie wiem czy kupić go u nas czy u niemiaszków, wysyłka do Niemiec to koszt ok 70 zł (pod warunkiem ze kask się uszkodzi) Nie warto. Jeżeli coś się stanie /kaskowi/ w co wątpię, przedstawiciel w Polsce, musi go przyjąć na warunkach zapisanych w gwarancji. Jesteśmy w UE, Niemcy ,też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 za min. 700zeta różnicy możesz go odsyłać 10x wg podanego cennika. wnioski? jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Jeżeli kupisz w UE to gwarancja jest uznawana w każdym kraju UE, wiec nigdzie nie bedziesz musiał go odsyłac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 ja bym brał tam gdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 nie slyszalem aby cos sie popsulo w Shoeiu... Kuzyn kupił w zeszłym roku u Pawelca X-Spirita Kagayama II za ponad 3 tysiące, wcisnął się do środka jeden z wlotów powietrza. Nikt nie chciał uwierzyć, wzięli na gwarancji, wymienili na nowy wlot, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookieman Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jeżeli kupisz w UE to gwarancja jest uznawana w każdym kraju UE, wiec nigdzie nie bedziesz musiał go odsyłac... tylko niewiem gdzie w Polsce mają serwis shoei bo jak kupie go w Polsce w sklepie to w razie problemów oddaje do tego właśnie sklepu a onni i tak do Niemiec wysyłaja tylko juz na swój koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_sl Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) tylko niewiem gdzie w Polsce mają serwis shoei bo jak kupie go w Polsce w sklepie to w razie problemów oddaje do tego właśnie sklepu a onni i tak do Niemiec wysyłaja tylko juz na swój koszt nie ma w PL serwisu shoei bo ta firma ma wysokie wymagania co do serwisowania, dlatego tez wszystkie kaski shoei w PL są z niemiec, bo to jedyny najbliższy importer shoei i prawdopodobnie on ma serwis Edytowane 22 Marca 2010 przez maciek_sl Cytuj sprzedam KTM 530 2010 - 2011 R. http://allegro.pl/ktm-exc-530-2010-2011-i1596042967.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Mnie kosztował 1300 z przesyłką z UK. Za 700 zł różnicy sam go naprawię. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 bez sensu placic 700zl wiecej za to ze moze sie popsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi