Sasza58 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Czy ktoś widział nową Hondę. Na bazie shadow, ale czy można ją nazwać cruiserem? Więcej szczegółów na stronie http://www.honda.pl/pl/motocykle/modele/no...010/vt750s.html Miała się ukazać w lutym. Może pojawiła się na targach w Warszawie? Nie byłem bo bliżej miałem na targi do Pragi. Totalna porażka w stosunku do roku ubiegłego- piszę o Pradze. Słyszałem, że Warszawa nieźle wypadła w tym roku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 nie wiem jak targi, ale jak zajrzysz do działu hd, to zobaczysz co chłopaki myślą o bezczelnym zrzynaniu sylwetki sporciaka :D jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi