Budzik-WGR Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 hehe żartuję oczywiscie! Wszyscy wiemy jak jest, poza tym maszyny marki MZ zawsze są sprawne i żaden z nas nie naprawia ich młotkiem, majzlem i drutem :D :D :D :) Mądre Słowa :) :) :) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja to mialem jakiegos takiego idiote na przegladzie!!! sprawdzil prawie wszystko o cyzm pisaliscie i obejrzal bierznik i mu sie nie podobal na nowej oponie stwierdzil ze ten bierznik tak wyglada bo kiedys na pewne jechalem z opona bez powietrza alboo podjerzdzalem pod kraweznik..........tak mnie dziad zdenerwowal ze myslalem ze mu morde skuje............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack_a Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Dla Naziego:Za jazdę bez uprawnień, tzn. bez prawa jazdy zapłacisz mandat. Nie będziesz mógł też odjechać moto, ale będzie mógł ktoś, kto ma prawko (np. kumpel).Jeśli nie masz dowodu rejestracyjnego, też czeka Cię mandat, a moto trafi na parking policyjny (na Twój koszt oczywiście). Jeśli nie będziesz miał prawka, najprawdopodobniej zapłacisz więcej (tzw. zbieg przepisów ustawy). Są to najczarniejsze wersje. Policjanci to też ludzie i mogą odstępować od wymierzania kary. Ważne jest zachowanie "sprawcy", jego zdolność finansowa itp. Tak czy siak w przypadku kontroli problemy murowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No to mam 3 wyjścia:a) nie jeździć do czasu aż zrobie prawo jazdyB) jeździć i w razie czego testowac maszyne do granic wytrzymałości (uciekać)c) jeździć polami P.S. Moze to i źle ale chyba wybiore B) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franki Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 A ja kiedyś uciekłem przed policją na komarku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi