zielorz Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14345844 Dla forumowiczów jakiś rabat napewno się znajdzie ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) GSXF(jajko) 2002 r. komplet na dwie tarcze (nie chce twardych z oznaczeniem HH)jaki koszt? Edytowane 16 Marca 2010 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 W ofercie nie znalazłem , posiadasz do ? Gsx750R 00'(ostatni SRAD) GR7DA przód miekkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Nie, niestety nie mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi