data7 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Witam przy wymianie uszczelniaczy przedniego zawieszenia uszkodzilem nieudolnieoslonke przeciw kurzowa. i to tak, ze nie da sie z niej nic zrobic:( iteraz pytanie. zjezdzilem cala wawe w poszukiwaniu ww. i nic. mozedoradzicie gdzie jeszcze szukac? pan w salonie yamahy powiedzial ze wmiesiac moga sciagnac z japonii, 70zl sztuka. w ostatecznosci nie mamwyjscia. ale moze da sie od innego sprzetu dopasowac ? wymiary to 35x48x10motocykl to yamaha xs400 dohc / 12E. a moze ktos z Was ma cos takiego na zbyciu ? z gory dzieki za pomoc data7 - sierota garazowa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ja miałem to samo i wstawiłem stary uszczelniacz na silikon (pozabwiłem go tylko sprężyny). Wygląda ok, działa lepiej niż oryginał itp. Nie wiem czy da się to zrobić w Twoim sprzęcie, ale kto wie ... Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi