wojtek-rr Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ryby już od miesiąca nie ma w tym temacie,a Wy dalej doradzacie. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Doradzamy nie tylko Rybie, moze ktos bedzie mial podobne dylematy, bedzie dla potomnych... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo_Krk Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak może być komuś obojętne czy BMW 2.0 diesel czy Vectra 2.2 benia. Ale ja ograniczony widać jestem :wink: Wszystko zależy co w jakim stanie. Zakładając że mają po 9 lat, trzeba się liczyć z niektórymi zdecydowanie większymi kosztami w BMW. Dieselek może swoje mieć, a tu tanio nie będzie, odpukać. Wg. mnie jednak warto. Jeśli Twojemu Tacie jest to obojętne, to nie warto. Widać auto ma się przemieszczać z punktu A do B, a jak to mało istotne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harleyo Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A ja bym się z tego wyboru jednak przekornie wyłamał i zaproponował volvo s60, nie do zajechania samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Albo XC 70 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 A ja bym się z tego wyboru jednak przekornie wyłamał i zaproponował volvo s60, nie do zajechania samochód. I to jest słuszna koncepcja. D5 z przebiegiem 210tys w ciągu 2,5 roku i zero awarii. Znam przypadki takich które miały po 400tysi bez awarii nakulane. Albo XC 70 :cool: Ale tylko starsze, bo o nowych słyszę coraz częściej opinie, że się psują. Na 3 przypadki znajomych każdy narzeka na awaryjność. Swoją drogą mi się też bardzo podoba. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Wylacznie te starsze, max do 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi