pszczola35 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 W imieniu mojej serdecznościowej koleżanki zamieszczam to ogłoszenie: "Kochani, pojeździłam sezon na swoim trudziu i mimo, że super mi służył chcę go sprzedać! trafiła mi się okazja i od przyjaciela wzięłam "wirażkę" suzuki intruder 125 2007r. przebieg 3tyś.km jeżeli byłby ktoś zainteresowany to podaję kontakt 502-600-919 Pozdrawiam, Beata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 koleżanka najwyraźniej zdążyła się zarejestrować i sama napisała o tym kilka postów niżej ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 (edytowane) koleżanka najwyraźniej zdążyła się zarejestrować i sama napisała o tym kilka postów niżej ;) jsz Zwróciłam na to uwagę, ale nie chciałam, aby oferta Beaty została zignorowana lub potraktowana dosyć żartobliwie, jak to miało miejsce parę postów poniżej ;) Motocykl jest naprawdę godny uwagi, a biorąc pod uwagę pewne zmiany przepisów dotyczących wieku śmigających na odpowiednich motongach (chodzi o pojemności), sądzę że warto się nim zainteresować. Osobiście jeździłam w towarzystwie Beaty, więc wiem jak Jej Intruderek zachowuje się na drodze i jakie posiada osiągi :) Tak więc, jeśli są chętni to bardzo proszę o zgłoszenie się do sprzedającej :) Edytowane 13 Marca 2010 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Zwróciłam na to uwagę, ale nie chciałam, aby oferta Beaty została zignorowana lub potraktowana dosyć żartobliwie, jak to miało miejsce parę postów poniżej ;) posta sam przenosiłem: zamieściła go na giełdzie "nie tylko 2 koła", stąd uwaga Prałata. to tylko dla wyjaśnienia jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi