Derbi Fenix Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam. Jestem na kupnie hondy cbr z 1992r z angli i oto moje pyanie. Czy normalnym jest żeby taki motocykl miał już 10 poprzednich właścicieli? Czy wypowiada się w jakiś sposób angielskie OC? sprzedający nie ma polisy... Czy jak dodam punkt w umowie kupna-sprzedaży, ze kupuje motocykl bez polisy ubezpieczeniowej to coś to da na moją korzyść? Bardzo proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam. Jestem na kupnie hondy cbr z 1992r z angli i oto moje pyanie. Czy normalnym jest żeby taki motocykl miał już 10 poprzednich właścicieli? Czy wypowiada się w jakiś sposób angielskie OC? sprzedający nie ma polisy... Czy jak dodam punkt w umowie kupna-sprzedaży, ze kupuje motocykl bez polisy ubezpieczeniowej to coś to da na moją korzyść? Bardzo proszę o odpowiedź Co do liczby właścicieli to nie wiem. Mój pierwszy "duży" motocykl (cebulka z '95) miała tych właścicieli 12 :biggrin: Sam po 7 miesiącach sprzedałem ją, żeby kupić cos większego. Być może wpływa na to duża liczba motocykli w miarę tanich i nie tak "zaminowanych" jak w Polsce. Gdy sprzęt staje się za mały, chcesz zmienić na nowszy, lub inny typ- proszę bardzo. Co do OC- w UK ubezpiecza się kierowcę, a nie pojazd, tak że nie musisz niczego wypowiadać. BTW na forum jest duży wątek na temat anglików- na drugi raz poszukaj w wyszukiwarce, bo przyjdzie admin i Cię skrzyczy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi