mc007 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Maciek wybierasz się? Na Kluczbork czy gdzieś po drodze dołączysz?? Raczej się wybieram, a jak bym z oponami zdążył to nie ma opcji :] Właśnie dlatego zależy mi na tym żeby raczej rozpoczęcie było później niż wcześniej ;) Mogę na Klb. pojechać, chyba żeby się znalazła ekipa przez Olesno to wtedy jakoś dołączymy do was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 przemek w zeszłym sezonie już pokazał jak się zamyka w zakrętach :clap: (widać kto jest mistrzem prostej)-hahaha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 przemek w zeszłym sezonie już pokazał jak się zamyka w zakrętach :clap: (widać kto jest mistrzem prostej)-hahaha... Odezwał się doświadczony kierowca :biggrin: Po pierwsze musisz coś zdać :icon_razz: a po drugie hmm co ja będe polonizował z gościem co zrobił w tamtym sezonie 1,5kkm :buttrock: Także olo nie offtopuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Czy ja pisałem że doświadczony?, z P-J czy bez nie uczyni to ze mnie rossiego, 1,5 tyś z naciskiem na 2 :biggrin: (a ty się tak nie spinaj,żartowałem) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKO? Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) Odezwał się doświadczony kierowca :biggrin: Po pierwsze musisz coś zdać :icon_razz: a po drugie hmm co ja będe polonizował z gościem co zrobił w tamtym sezonie 1,5kkm :buttrock: Także olo nie offtopuj A szkoda kolego.....opolszczyźnie potrzebna jest polonizacja po tylu latach germanizacji :biggrin: :biggrin: :biggrin: Edytowane 6 Marca 2010 przez SOKO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Tak się wczoraj nad tym zastanawiałem - polemizował mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Jaką macie prędkość przelotową?? Pozdro dawid Dawid, to Ty jechałes w tamtym roku z Arturem na Bułgarie i się coś poprztykaliście co do prędkości przelotowej? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 21.03.2010, start o godzinie 12:00 pod Lidlem [Okraglak] podobno ostateczne info odnośnie dnia, miejsca i godziny. Kluczbork proponuję 10.30 rynek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) Piotrek może być nawet o 10.45 :bigrazz: Ale i tak się dostosuję do reszty i do tych co już tam byli (bo ja jadę pierwszy raz ).W końcu jakieś pewniejsze info :) Edytowane 8 Marca 2010 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam. Coś tam planujecie miłego? Jak będzie pogoda to dolny śląsk zawita na kawę. Misja jest. Będzie okazja. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam. Coś tam planujecie miłego? Jak będzie pogoda to dolny śląsk zawita na kawę. Misja jest. Będzie okazja. Pzdr. Pewnie topienie marzanny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 klik Co do godziny to myślę, że 10.30 jest optymalna, zawsze się ktoś spóźni, np ja jak na Górę sw Anny, a i na miejscu będzie można pogadać itp. I tak pewnie nie uda się z Klb wyjechać o planowanej godzinie :] Jak będzie zimno, to odpadam, nie te lata już :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Ok 10.30 - przekazuję dalej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Jak tak dalej pójdzie to będzie można na łyżwach pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Kowalczyk Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Z tego co mi wiadomo na dzień dzisiejszy to 20 marca, godziny nie znam. Jak będę wiedział to dam znać. Rozumiem, że z Klb startujemy z rynku jak na Górę sw Anny? Cześć Piotrek! jakbyś coś wiedział kiedy OPOLE rusza i wjaki dzień to daj znac!?bedzie super jakby się byłonas jak najwięcej! pozdrowienia Opole/Kępa Misza! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi