Piotrek Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 21.03.2010, start o godzinie 12:00 pod Lidlem [Okraglak] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Może po prostu trzeba będzie się zjechać, pogadać i spotykać na trasach, a reszta dla harcerzy :flesje: Może jak Opole nie wypali to sobie sami zrobimy rozpoczęcie , gdzieś w Turawie(przereklamowane) choćby nawet . Każdy kogoś zna, kto śmiga na moto ,spikniemy się, zjemy coś ,pojeździmy ot taki wypadzik jednodniowy (za zimno na więcej dni)? A może ja bredzę ... :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 To ma ktoś info???, kiedy w opolu odbędzie się rozpoczęcie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Panie i Panowie pierwsza w tym roku Turawa zaliczona :bigrazz: Jezioro zamarznięte jeszcze :buttrock: i tak pierwsze 100 km pykło w nowym sezonie :icon_razz: Pozdrawiam motonitów z Klb z którymi wracaliśmy(może przeczytają) :lalag: Kiedy rozpoczęcie w Opolu ? Piotrek pewnie coś wiesz/będziesz wiedział :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 na to nie ma co liczyć w opolu tak i jak na tym forum zima;] :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Z tego co mi wiadomo na dzień dzisiejszy to 20 marca, godziny nie znam. Jak będę wiedział to dam znać. Rozumiem, że z Klb startujemy z rynku jak na Górę sw Anny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Może być z rynku :bigrazz: Bierz VTX-a na rozpoczęcie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Jaką macie prędkość przelotową?? Pozdro dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Niską :) Myślę, że przy niskiej temperaturze nie ma co lecieć więcej jak 100 - 110, no max 120, ale to w porywach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Może być z rynku :bigrazz: Bierz VTX-a na rozpoczęcie :icon_razz: Uwierz, nie chciałbyś zbyt długo jechać za vtx'em :biggrin: Już to odczułem na własnych uszach :D No chyba, że z zatyczkami... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Uwierz, nie chciałbyś zbyt długo jechać za vtx'em :biggrin: Już to odczułem na własnych uszach :D No chyba, że z zatyczkami... ;) Oj chciałbym :biggrin: Zresztą mój po zimie też nabrał decybeli i zastanawiam się nad db killerami :bigrazz: No z zatyczkami w dalszą trasę na pewno :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Co do vtx to się zobaczy jak wyjdzie, a db killery to muszą się w nim pojawić, albo zmiana wydechu, a tego bym nie chciał, bo ten jest ładniusi:) A co do wyjazdu, to jak nie będzie minimum 10 stopni to odpuszczam sobie. Maciek wybierasz się? Na Kluczbork czy gdzieś po drodze dołączysz?? aaaaa dostałem info, że tydzień przed Częstochową ma być rozpoczęcie w Gorzowie Śląskim. Jak będę wiedział coś więcej, to się nowy temat zapoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Niską :) Myślę, że przy niskiej temperaturze nie ma co lecieć więcej jak 100 - 110, no max 120, ale to w porywach. o fuck,no demonami prędkości nie jesteście :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ja tam nie lubię szybko jeździć szczególnie jak jest zimno. Nigdzie mi się nie śpieszy więc nie widzę sensu szybszej jazdy. Nikogo nie zmuszam do jazdy w grupie. Jeśli ktoś będzie chciał do mnie dołączyć to na moich zasadach, jeśli nie, niech jedzie z kimś innym. Najbardziej lubię samemu jeździć, więc jak dla mnie, to możemy spotkać się w Opolu na lidlu/rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Piotrek nie wykręcisz się :icon_razz: Olo to taki mistrz prostej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi