mistrzu_0310 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Wielkie dzięki. Pogadam. Jak będzie jeszcze jakaśsprawa to będę pisał. Lewa w górę! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaJMX Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Za te pieniądze to tylko suzuki rg 80 :D nie jest takie złe :) ! a po za tym dt za 2500 nie kupi chyba że rozlecianą lub bez papierów ;p aaaa i nie ma takiego czegoś jak Yamaha dr :bigrazz: kożystając z okazji :) może by ktoś zaglądnął : http://forum.motocyklistow.pl/Gaznik-do-tzr-80-t128888.html :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert12543 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Co do rodziców to ja także miałem taki problem.:) Ale dałem z tym spokój przez jakiś czas, byłem grzeczny, pomocny...czasem tylko coś mimochodem wspomniałem, że widziałem gdzieś Ogara i był taki fajny :) (zwykle tak mówiłem) No i rodzice to przemyśleli i się w końcu zgodzili:) :icon_biggrin: Cytuj Ogar 900R -> Senda DRD 125 SM -> SV 650S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Co do rodziców to ja także miałem taki problem.:) Ale dałem z tym spokój przez jakiś czas, byłem grzeczny, pomocny...czasem tylko coś mimochodem wspomniałem, że widziałem gdzieś Ogara i był taki fajny :) (zwykle tak mówiłem) No i rodzice to przemyśleli i się w końcu zgodzili:) :icon_biggrin: najlepiej zaczac od 50ccm dasz tacie sie ''karnac'' i zobaczy ze to nic zlego :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ja bym celował w Suzuki RMX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzu_0310 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Wiem, tam mi się literki pomieszały. A ja nieczytając tego dłuższy czas troszkę odpuściłem i od casu do czasu cośwspomnę. Teraz kupujemy samochód dla brata i mam prawo głosu(expert. :buttrock: ) Ale piszcie jeszcze swoje propozycje. Ja mam chęć na ewentualnie(w najgorszym przypadku) SUZI KATANA R. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert12543 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Jeśli o skutery tylko chodzi to fajna jest jeszcze Aprilia SR, Gilera Runner. Katana też jest dobra, ale wziąłbym SR. Mocna, dobrze przyspiesza, zwrotna no i fajnie wygląda. :wink: Cytuj Ogar 900R -> Senda DRD 125 SM -> SV 650S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtkozo Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Yamaha Aerox, Neos/Mbk Ovetto, Peugeot Speedfight 2, Gilera Runner, Aprilia SR. Kymco też nawet fajnie się prezentują. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi