Privat Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ja zacząłem wczoraj i dokończyłem dzisiaj w sumie 150 km było super - chodziarz ten wiatr to mało kasku nie zdarł z głowy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa 2000 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Na poczatek 120 km. Moto , słonko i dobry asfalt . TO JEST TO !!!!! Lewa w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) No to i mi się wreszcie udało choć trochę odreagować pół roku zimy. 100 km nawinięte. :crossy: :buttrock: Pozdro Edytowane 22 Marca 2010 przez Remo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktogon Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Ja co prawda niewiele rpzez weekend zrobiłem ale też było ok, tylko jak Privat napisał wiało u nas niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Ja również wykorzystałem piękny weekend. Przewietrzyłem garaż, odkurzyłem moto i od pierwszego trącenia zagadał. :clap: Ach!! Muzyka dla ucha. Szczerze stęskiłem się za tym rykiem :biggrin: A dalej to już sama przyjemność :biggrin: Sezon rozpoczęty :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 idę jutro do garażu palić maszynę, w sobotę po piątkowym piciu potyrałem uprzątając garaż, odkurzyłem sprzęt i jutro jak się uda będziem gadać... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 idę jutro do garażu palić maszynę, w sobotę po piątkowym piciu potyrałem uprzątając garaż, odkurzyłem sprzęt i jutro jak się uda będziem gadać... :) Może jakieś spotkanko, pod Górą Kamieńsk na parkingu ? Każdy termin mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Oczywiście Mirku, jak tylko się uporam z pierdołami i brakiem czasu, a moto nie odwinie czegoś po zimie, czyli wedle popołudnia w sobotę możemy się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 K..wa. Dzisiaj tak pięknie, a ja mam jeszcze śrubę po wczorajszym :banghead: Nic tylko się urżnąć z rozpaczy. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 potyraj na powietrzu, to Ci wnet przejdzie, a pojezdzisz jutro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 (edytowane) OK. Dzisiaj trochę się pokulałem [50km ] ale samemu to nudno. W końcu wziąłem się za czyszczenie z zimowego kurzu. Po jeździe i czyszczeniu moto powiedziałem żonie, że dzisiaj podgoniłem trochę robotę. Komentarzy nie przytoczę. Edytowane 24 Marca 2010 przez mirek_VN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 no mnie czasu zbrakło dziś na garaż. Ale jutro już nie popuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 (edytowane) Hej Mirek. I to jest piękne. Nie ma na nas siły i żony o tym wiedzą. He he :buttrock: Edytowane 24 Marca 2010 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Żeby żonę bardziej denerwować to proszę ją aby mi dołożyła na inne moto [sport]. W odpowiedzi każe mi sobie dokupić rozumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 No to otworzyłem sezon !!! Moto zagadało pięknym basowym rykiem za drugim starterem... cóż za muzyka dla uszu... ehhh... Rundka po podwórku, bo nie planowałem przejażdżki, ale banan na pysku jak ta lala !!!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi